e

CORPORATE

Specialiștii noștri asigură succesul fiecărui eveniment corporate organizat de tine, într-o locație spectaculoasă, în centrul Sibiului și al țării.

Avem rețeta succesului pentru cele mai reușite congrese, conferințe de vânzări, lansări de produs, prezentări de firmă și simpozioane. Punem suflet, astfel încât fiecare metru pătrat să prindă viață pentru evenimentul tău.

Echipa noastră de Marketing este la dispoziție pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru reușita proiectului tău.

Sălile Centrului Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu sunt dotate cu aparatură tehnică de ultimă generație și satisfac cele mai înalte exigențe în organizarea de evenimente.


Sala Mare cu o suprafață de 400 mp include 508 locuri, suplimentar 30 locuri pentru persoanele cu dizabilități. Sala este deservită de o scenă cu o suprafață de 214 mp. Sala Mare se poate lăuda cu dotări tehnice de proiecție de ultimă generație: Proiector Barco (format digital: DCP); ecran Silver Screen retractabil – 14m x 7m; Surround cinema 7.1 Dolby; Ventilație, aer condiționat și aromatizare.

 


Sala Mică este amenajată în structură amfiteatru, pe o suprafață de 120 mp, are o capacitate de 109 locuri și este dotată cu: Proiector Barco; ecran Silver Screen mobil 4m x 3,5m; Sistem Dolby Digital 7.1.

 

 


Sala Veneția, cu o suprafață de 340 mp, are posibilitatea de a găzdui până la 250 de persoane în configurația banchet, U shape, classroom sau boardroom. Sala dispune de design modular; sistem audio professional; pupitre pentru conferințe cu monitoare TV încorporate; sistem de proiecție HD; afișaje TV Led Lobby (3 ecrane); acces internet Wi-Fi. Accesul la grădina exterioară privată este ideal pentru pauzele de cafea din cadrul conferințelor.


Foaierul Roma cu o suprafață de 570 mp poate găzdui prezentări de produse, standuri expoziționale, petreceri corporate și alte tipuri de evenimente. Foaierul este dotat cu garderobă permanentă.

 

 


Foaierul Milano este un spațiu dedicat evenimentelor de tip brunch, lansărilor de produse, expoziții, coffee break și dispune de o suprafață de 180 mp.

 

 

 


Centrul Cultural ”Ion Besoiu” este spațiul ideal pentru companii care doresc organizarea la cel mai înalt nivel de calitate de simpozioane, conferințe, prezentări, lansări de produs, team building-uri sau expoziții.

Pentru detalii despre spatiile din Centrul Cultural Ion Besoiu click aici.