e

CULTURĂ

Scenele noastre dau viață creației și ideilor voastre. Atât Sala mare, cât și Sala mică sunt locul ideal pentru realizarea unor spectacole variate, cum ar fi reprezentații de teatru, film, concerte de muzică populară și ușoară, precum și concerte simfonice. În anul 2018, Centrul Cultural ”Ion Besoiu” a fost renovat și dotat cu aparatură de ultimă generație, care să corespundă cerințelor tuturor operatorilor culturali. Astfel, Sala Mare oferă 508 locuri, iar Sala Mică, 120 de locuri. Suntem, de asemenea, gazde primitoare pentru festivaluri. În anul 2018, am găzduit ediția XXV a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Organizăm târguri și expoziții, oferind suport participanților.

Sala Mare cu o suprafață de 400 mp include 508 locuri, suplimentar 30 locuri pentru persoanele cu dizabilități. Sala este deservită de o scenă cu o suprafață de 214 mp. Sala Mare se poate lăuda cu dotări tehnice de proiecție de ultimă generație: Proiector Barco (format digital: DCP); ecran Silver Screen retractabil – 14m x 7m; Surround cinema 7.1 Dolby; Ventilație, aer condiționat și aromatizare.

Sala Mică este amenajată în structură amfiteatru, pe o suprafață de 120 mp, are o capacitate de 109 locuri și este dotată cu: Proiector Barco; ecran Silver Screen mobil 4m x 3,5m; Sistem Dolby Digital 7.1.

Pentru detalii despre spațiile din Centrul Cultural “Ion Besoiu”, click aici.


În curând

Arhivă evenimente