e

CULTURA

Scenele noastre dau viata creatiei si ideilor voastre. Atat Sala mare cat si Sala mica sunt locul ideal pentru realizarea unor spectacole variate, cum ar fi reprezentatii de teatru, film, concerte de muzica populara si usoara, precum si concerte simfonice. In anul 2018, Centrul Cultural ”Ion Besoiu” a fost renovat si dotat cu aparatura de ultima generatie, care sa corespunda cerintelor tuturor operatorilor culturali. Astfel, Sala Mare ofera 508 locuri, iar Sala Mica, 120 de locuri. Suntem, de asemenea, gazde primitoare pentru festivaluri. In anul 2018 am gazduit editia XXV a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Organizam targuri si expozitii, oferind suport participantilor.

Sala Mare cu o suprafață de 400 mp include 508 locuri, suplimentar 30 locuri pentru persoanele cu dizabilitați. Sala este deservita de o scena cu o suprafata de 214 mp. Sala Mare se poate lauda cu dotari tehnice de proiectie de ultima generatie: Proiector Barco (format digital: DCP); ecran Silver Screen retractabil – 14mx7m; Surround cinema 7.1 Dolby; Ventilatie, aer conditionat si aromatizare.

Sala Mica este amenajata în structura amfiteatru, pe o suprafață de 120 mp, are o capacitate de 109 locuri si este dotată cu: Proiector Barco; ecran Silver Screen mobil 4mx3,5m; Sistem Dolby Digital 7.1.

Pentru detalii despre spatiile din Centrul Cultural “Ion Besoiu”, click aici.

In curand

Arhiva evenimente