e

Regulament Acces

Regulament pentru accesul publicului în Centrul Cultural ”Ion Besoiu”

Pentru ca ne dorim ca tu și cei dragi să fiți mereu în siguranță, am adoptat următoarele măsuri de siguranță și protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)
 • Locurile sunt disponibile numai cu rezervare, prin cumpărarea biletului de acces online, prin platforma Eventbook (sau alte platforme de vanzare online) sau la Casa de bilete a Centrului.
 • Accesul publicului în incinta Centrului Cultural ” Ion Besoiu” este permis numai cu purtarea măștii (medicale sau non-medicale) si purtarea acesteia pe toata durata prezentei in Centru. Aceasta trebuie să acopere gura și nasul.
 • Accesul si ieșirea de la eveniment se face cu respectarea de către participanți a culoarelor si traseelor special destinate acestui scop si a distanței minime de 1,5 m între persoane.
 • In cazul formarii de cozi la intrarea/ieșirea din locație/casa de bilete va rugam sa respectați distanta regulamentara de 1.5 m fata de persoana din fata si din spate.
 • La terminarea spectacolului, va rugam sa parasiti sala in mod gradual, incepand cu randurile cele mai apropiate de usile de IESIRE si respectand distanța de siguranță de minimum 1,5 m intre persoane.
 • Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment, cu dezinfectantul pus la dispoziție de organizator și va permite monitorizarea temperaturii. Monitorizarea temperaturii se face prin măsurarea temperaturii fiecărei persoane prin termometrizare non contact, la intrarea în locație. Persoanelor care refuza monitorizarea temperaturii, dar și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3°C, nu li se va permite accesul în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
 • Este strict interzisa așezarea pe alte locuri decât cele rezervate prin biletul cumpărat. Prin excepție de la această regulă, minorul în vârstă de sub 12 ani poate sta pe scaunul de lângă adultul însoțitor, iar un însoțitor adult poate sta lângă maximum 2 minori, fără a avea spații libere între ei
 • Este strict interzisa mutarea elementelor de mobilier (mese, canapele, scaune etc).
 • Ieșirea din zona alocată vizionarii spectacolului se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare sau băutură din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment. Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din grup va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
 • Este interzis accesul în locație cu băuturi/alimente din afara spațiului de eveniment.
 • În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minimum 1,5 m.

                                                           Vă mulțumim pentru înțelegere!